Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News tanıtım

Nesil Haber – Nesilhaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Sevda Atakara’ya Ekonomik Çalışmaları İçin Üstün Başarı Ödülü Verildi

Sevda Atakara’ya Ekonomik Çalışmaları İçin Üstün Başarı Ödülü Verildi

haber haber -
6 0

Sevda Atakara’ya Ekonomik Çalışmaları İçin Üstün Başarı Ödülü Verildi

Alanında uzman ekonomistlerden bir tanesi olan Sevda Atakara, ekonomik çalışmaları sonucunda ödüllendirilen nadir isimlerden biridir. Uzun yıllardır yatırım ve ekonomi alanında çalışmalar yapan ve bu çalışmaları sayesinde yatırımcıların bilinçli bir şekilde hareket etmesini destekleyen Atakara, yatırım dünyasının en bilinen isimleri arasındadır.

Gerek almış olduğu eğitimler, gerek ise kariyer hayatı ile en güvenilir isimlerden bir tanesi olarak görülen Sevda Atakara, yatırım yapmaya sıfırdan başlayacak olan bireylere de profesyonel destek sunmaktadır. Sevda Atakara ‘nın web sitesine linkten ulaşabilirsiniz.

Yatırım yaparak kazanç elde etmek pek çok insanın hayali olsa da bu noktada dikkat edilmesi gereken pek çok detay bulunmaktadır. Yatırım araçlarını bilmek, teknik terimlere hakim olmak, haftalık ve aylık veri analizler yapabilmek, dikkat edilmesi gereken hususlardan sadece birkaçıdır.

Bu niteliklere sahip olmak kolay olmadığı için pek çok birey alanında uzman ekonomistlerden tavsiyeler almaktadır. Sevda Atakara, bu bağlamda yatırımcılara ve yatırım yapmaya yeni başlamak isteyenlere büyük bir destek sağlayarak bilinçli ve etkili şekilde hareket edilmesini sağlamaktadır.

Sevda Atakara Kimdir?

Doğru yönlendirmeler ile yatırım yapmak isteyen bireylerin en çok yönelttiği sorulardan bir tanesi de Sevda Atakara kimdir şeklindedir. Sevda Atakara, 1985 yılında Antalya’da doğmuştur. Mecdude Başakıncı İlkokulu ve Antalya Anadolu Lisesi’nden mezun olan Atakara, yükseköğrenimini Antalya Akdeniz Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tamamlamıştır.

Daha sonrasında İstanbul’a giderek Marmara Üniversitesi’nde iki ayrı yüksek lisans programını bitirmiştir. Sevda Atakara’nın bitirmiş olduğu yüksek lisans programları “Sermaye Piyasası ve Borsa” ve “Uluslararası Politik Ekonomi” üzerinedir. Bu eğitimlere ek olarak dünyaca ünlü London School of Economics okulunda Uluslararası Ekopolitik dersleri alarak kişisel gelişimine devam etmiştir. Sevda Atakara günümüzde ise Akdeniz Üniversitesi’nde “Politik Ekonomi” üzerine doktora eğitimine devam etmektedir.

Sevda Atakara, profesyonel kariyerine 2011 senesinde pek çok yurtiçi ve yurtdışı merkezli firmada araştırmacı, strateji uzmanı ve fon yöneticisi pozisyonlarında görev alarak başlamıştır. Antalya’da bulunan ABank ve BNP’de trader olarak da görev alan Sevda Atakara, ekonomi üzerine pek çok lisans ve belgeye de sahiptir. Günümüzde aktif olarak yurtdışı aracı kurumlarda trader uzmanı olarak çalışmakta ve yaptığı analizler ile yatırımcıların doğru araçlara yönelmesi ve doğru zamanlamalarda alım satım yaparak kazanç elde etmesini sağlamaktadır.

Sevda Atakara’nın Ödülleri

Sevda Atakara’nın ödülleri, pek çok yatırımcının ilgisini çekmektedir. Üstün başarı ödülüne sahip olan Atakara, ayrıca daha önce de söz edildiği üzere yatırım ve ekonomi alanında pek çok lisans ve belgeye sahiptir. Bahsi geçen bu belgeler aşağıdaki listede sıralanmaktadır.

  1. Türev Araçlar Lisansı
  2. Kurumsal Derecelendirme Lisansı
  3. Le Fonti Awards – Best IB (2017)
  4. Technium Scnience – Conference: Empirical evidences of psychological biases in Forex trading
  5. Düzey 3 Lisansı

Belirtilen bu lisans ve belgeler, Sevda Atakara’nın yatırım, finans, ekonomi ve finans piyasaları hakkındaki niteliklerini kanıtlamaktadır. Bu sayede Sevda Atakara önerileri dikkate alınan kişiler arasında gösterilmektedir.

Sevda Atakara Güvenilir mi?

Sevda Atakara, günümüzde pek çok yatırımcı ve yatırımcı adayına destek olan profesyonel ekonomi uzmanlarından bir tanesidir. Bu bağlamda yatırım tavsiyelerine göre hareket etmek isteyen bireyler, Sevda Atakara güvenilir mi sorusuna yanıt aramaktadır.

Atakara, pek çok çalışması ve eğitimi ile ülkemizde en güvenilir ekonomistlerden bir tanesi haline gelmiştir. Zira daha önce de söz edildiği üzere Sevda Atakara yatırım araçları hakkında tahminlerde bulunurken tamamen verilere ve analizlere güvenmektedir. Yapmış olduğu günlük, haftalık, aylık ve hatta yıllık teknik analizler, başarı oranını arttırmakta ve yatırımcıların bilinçli bir şekilde hareket etmesini desteklemektedir. Kısaca özetlemek gerekirse; Sevda Atakara alanında başarılı bir ekonomi uzmanı ve güvenilir bir yatırım destekçisidir.

Sevda Atakara, yatırım yapmaya başlayacak olan bireylere verdiği tavsiyeler ile de ön plana çıkmaktadır. Atakara’ya göre yatırım yapmaya başlayacak olan kişiler için en uygun zaman şuandır. Buna ek olarak Atakara mutlaka kişilerin teknik veri ve terimler hakkında bilgi sahibi olması gerektiği, uzman tavsiyelerinin göz ardı edilmemesinin önemli olduğunu belirtmektedir. Sevda Atakara’ya göre yatırım için dikkat edilmesi gereken en önemli husus da borsaya borç para ile girilmemesidir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir