Üniversite Öğrencileri İçin Ödüllü Lojistik Yarışması Başladı Son Başvuru Tarihi: 30 Haziran 2026

Mars Logistics ve Lojistik Derneği (LODER) iş birliğiyle hayata geçirilen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nın 23.’sü için başvuru süreci başladı. Türkiye genelindeki üniversite öğrencilerine açık olarak düzenlenen yarışma için son başvuru tarihi 30 Haziran 2026 olarak açıklandı. Lojistik sektörüne genç yetenekler kazandırmayı amaçlayan yarışma, öğrencilerin analitik düşünme, problem çözme ve takım çalışması becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamayı…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Üniversite Öğrencileri İçin Ödüllü Lojistik Yarışması Başladı Son Başvuru Tarihi: 30 Haziran 2026

Mars Logistics ve Lojistik Derneği (LODER) iş birliğiyle hayata geçirilen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’nın 23.’sü için başvuru süreci başladı. Türkiye genelindeki üniversite öğrencilerine açık olarak düzenlenen yarışma için son başvuru tarihi 30 Haziran 2026 olarak açıklandı.

Lojistik sektörüne genç yetenekler kazandırmayı amaçlayan yarışma, öğrencilerin analitik düşünme, problem çözme ve takım çalışması becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamayı hedefliyor. Her yıl yoğun ilgi gören organizasyonda öğrenciler, gerçek sektör dinamiklerinden ilham alınarak hazırlanan lojistik vakaları üzerine çözüm önerileri geliştiriyor.

Üç kişilik takımlar halinde katılım sağlanan yarışmada ekipler, kendilerine verilen vakaları değerlendirerek yenilikçi ve uygulanabilir çözümler sunuyor. Başvuruların ardından jüri değerlendirme süreci başlıyor ve finale kalan takımlar projelerini jüri karşısında sunma fırsatı yakalıyor.

Mars’ta 1 Hafta Programı ile Yarışmanın Ötesinde Bir Deneyim

Akademisyenler, sektör profesyonelleri ve Mars Logistics yöneticilerinden oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirilen yarışma, öğrencilere yalnızca ödül kazanma fırsatı değil; aynı zamanda lojistik sektörünü yakından tanıma ve profesyonel çevre edinme imkanı da sunuyor.

Yarışmada birinci olan takımlar toplam 45 bin TL değerindeki ödülün sahibi olurken, ayrıca Mars Logistics tarafından hazırlanan “Mars’ta 1 Hafta” programına katılma fırsatını da elde edecek.

Mars’ta 1 Hafta programı kapsamında öğrenciler; şirket departmanlarını tanıyabilecekleri deneyimlerin yanı sıra iş hayatına yönelik eğitimler, teknik geziler ve sektör profesyonelleriyle bir araya gelme fırsatı yakalayacak. Program, öğrencilerin kariyer planlamalarına katkı sağlamayı, lojistik sektörünü ve iş dünyasını daha yakından tanımalarını hedefliyor.

Son Başvuru Tarihi: 30 Haziran

Benzer Haberler
BANTAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ÖZGÜR MURAT ÖZTÜRK ATANDI
BANTAŞ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ÖZGÜR MURAT ÖZTÜRK ATANDI
CF Istanbul 2026: Truck1, Taşımacılık Sektörünün Küresel Tedarik ZinciriniPazaryeri Altyapısıyla Güçlendiriyor
CF Istanbul 2026: Truck1, Taşımacılık Sektörünün Küresel Tedarik ZinciriniPazaryeri Altyapısıyla Güçlendiriyor
CGTN: Çin, bereketli hasatları çiftçiler için kalıcı bir refaha nasıl dönüştürüyor?
CGTN: Çin, bereketli hasatları çiftçiler için kalıcı bir refaha nasıl dönüştürüyor?
Küresel içerik üreticisi ekonomisi 2027’de 480 milyar dolara yaklaşıyor
Küresel içerik üreticisi ekonomisi 2027’de 480 milyar dolara yaklaşıyor
GA-ASI, MQ-9B Uçuşları İçin Yer Kontrol İstasyonunu Uyarlıyor
GA-ASI, MQ-9B Uçuşları İçin Yer Kontrol İstasyonunu Uyarlıyor
Başkent İHA’da  TARAFINDAN e devlet ve SHGM onaylı Drone Eğitimler Başlıyor!
Başkent İHA’da TARAFINDAN e devlet ve SHGM onaylı Drone Eğitimler Başlıyor!
Nesil Haber Son Dakika Gelişmeleri
Nesil Haber - Nesilhaber.com

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Hakkımızda
Copyright © 2025 Tüm hakları NESİL HABER 'de saklıdır.