Üç aydır bu maça hazırlanıyor.

  Ağır sıklette geleceğin şampiyonu gözüyle bakılan Deniz Gönce (25), Cumartesi akşamı ringe çıkıyor. Potsdam kentinde Macar boksörle yapacağı maça büyük önem veren Gönce, “Hedefim olan kemere uzanmak için bu maçı kazanmak zorundayım” diyor. DENİZ Gönce 25 yaşında. Ağır sıklet profesyonel boksör. Profesyonel kariyerinde henüz hiç maç kaybetmedi. Şimdi yine ringe çıkıyor. Hedefleri var. Beline…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Üç aydır bu maça hazırlanıyor.

 

Ağır sıklette geleceğin şampiyonu gözüyle bakılan
Deniz Gönce (25), Cumartesi akşamı ringe çıkıyor. Potsdam kentinde Macar boksörle yapacağı maça büyük önem veren Gönce, “Hedefim olan kemere uzanmak için bu maçı kazanmak zorundayım” diyor.

DENİZ Gönce 25 yaşında. Ağır sıklet profesyonel boksör. Profesyonel kariyerinde henüz hiç maç kaybetmedi. Şimdi yine ringe çıkıyor. Hedefleri var. Beline altın kemeri takmak istiyor. Hem de en büyüğünden. Bunun için çok sıkı çalışıyor. Hedefinde sırasıyla kıtalararası, ardından Avrupa ve en nihayetinde de dünya şampiyonu olmak var. Ama önce önündeki engelleri aşmak zorunda. Kemer için maç yapma hakkı elde etmesi gerekiyor.

10 DÖVÜŞ 10 NAKAVT

Deniz Gönce beş yıldır ringlerde profesyonel olarak dövüşüyor. Profesyonel kariyerinde hiç yenilgisi bulunmayan Gönce, tüm maçlarını kazandı. 20 kez ringe çıktı. Tüm dövüşlerinde rakiplerine üstünlük kurdu. 10 dövüşün tamamını da nakavtla kazandı. Hiçbir maçında rakiplerine son raundu göstermedi. Şimdi yeniden ringe çıkıyor. Sporcusu olduğu Almanya’nın en büyük ve dünya genelinde tanınan Saurland Kulübü adına Macar Ferenc Zsalek ile dövüşecek. 31 yaşındaki rakibiyle yapacağı dövüş için üç aydır yoğun çalıştığını söyleyen Gönce, “Antrenörüm Karsten Röwer ile iyi bir çalışma dönemi geçirdim” dedi.

SİNAN ŞAMİL’İN ANTRENÖRÜ

Karsten R. Dünya Amatör Boks Şampiyonu boksör Sinan Şamil Şam’ın eski antrenörü. Sam profesyonel boks kariyerinin son dönemlerinde R. ile çalışmıştı. Çok disiplinli ve iyi bir taktiksiyen olduğunu söyleyen Deniz Gönce, şöyle dedi:
“İki günde bir 10 kilometre koştum. Ağırlık çalıştım. Günde dört antrenman yaptım. Kendimi maça hazır hissediyorum. Benim hedeflerim var. Bu hedeflere ulaşmak için her maçımı kazanmam gerekir. Unvan maçı yapabilmem için dünya ağır sıklet boksörler listesinde yukarılara adımı yazdırmak zorundayım. Macar rakibim bana göre daha tecrübeli. Ancak ben maçı kazanacağıma inanıyorum. Berlin’den gelecek taraftarın desteği çok önemli. Onların vereceği destek bana güç katacak.”

Benzer Haberler
“Türkler Tanrı’nın Gölgesidir” Sözüyle Gündemde: İbrahim Murat Gündüz Kimdir? Warrior Ethos Felsefesi Neyi Savunuyor?
“Türkler Tanrı’nın Gölgesidir” Sözüyle Gündemde: İbrahim Murat Gündüz Kimdir? Warrior Ethos Felsefesi Neyi Savunuyor?
HiFS 2026: Finansal Kurumların Temsilci Odaklı Bankacılığa Geçişini Hızlandırmak İçin Dört Önemli Dijital Finans Çözümünün Güncellenmesi
HiFS 2026: Finansal Kurumların Temsilci Odaklı Bankacılığa Geçişini Hızlandırmak İçin Dört Önemli Dijital Finans Çözümünün Güncellenmesi
Esenyurt Hurdacı Firması Turna Hurdacılık
Esenyurt Hurdacı Firması Turna Hurdacılık
İstanbul Kozmetik Pazarında Doğru Tedarik
İstanbul Kozmetik Pazarında Doğru Tedarik
Ragnarok Zero: Global, İlk Küresel Ragnarok PC Sunucusu için İlk Açık Beta Testini Başlattı
Ragnarok Zero: Global, İlk Küresel Ragnarok PC Sunucusu için İlk Açık Beta Testini Başlattı
3. Hayata Değer Katanlar Zirvesi ve Ödül Töreni gerçekleştirildi
3. Hayata Değer Katanlar Zirvesi ve Ödül Töreni gerçekleştirildi
Nesil Haber Son Dakika Gelişmeleri
Nesil Haber - Nesilhaber.com

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Hakkımızda
Copyright © 2025 Tüm hakları NESİL HABER 'de saklıdır.