Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News tanıtım

Nesil Haber – Nesilhaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Genel
  4. »
  5. Trabzonspor’da şimdi de Trondsen sorunu! Ödemeleri aksadı

Trabzonspor’da şimdi de Trondsen sorunu! Ödemeleri aksadı

haber haber -
7 0

Trabzonspor’da şimdi de Trondsen sorunu! Ödemeleri aksadı

Trabzonspor’un Norveçli orta sahası Anders Trondsen’in sözleşmesinin sezon başında feshedilmesiyle ilgili sorunlar devam ediyor. Trabzonspor, Trondsen’in alacaklarından dolayı üç taksidin ödenmediğini açıkladı. Sezon başında feshedilen sözleşme için belirlenen fesih bedeli 11 taksit halinde 1.25 milyon Euro idi.

Trabzonspor’un Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, “Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Anders Trondsen arasındaki 17.08.2020 başlangıç ve 31.05.2024 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya, 11 (On Bir) taksit halinde 1.252.500.-EUR fesih tazminatı ödenecektir” denilmişti.

Trondsen’in alacaklarıyla ilgili olarak henüz resmi bir girişimde bulunmadığı ancak Trabzonspor’un asbaşkanı Ertuğrul Doğan’ın oyuncuyla iletişim halinde olduğu ve alacaklarını ödemek için kaynak arayışında olduğu belirtiliyor. bahis siteleri27 yaşındaki Trondsen, geçen sezon Trabzonspor formasıyla 11 maçta görev yaptı ve sol bek pozisyonunda da oynayabilen bir oyuncudur.

Trondsen’in alacaklarının ödenmemesi, Trabzonspor’un son zamanlarda yaşadığı finansal sorunların bir göstergesi olarak görülüyor. Kulüp, daha önce de Peres ve Gbamin gibi oyuncuların alacakları nedeniyle ihtar çekmişti.

Trabzonspor, son yıllarda finansal sıkıntılarla mücadele etmek zorunda kalmıştı. Kulüp, 2020 yılında UEFA tarafından finansal fair play kurallarına uymadığı gerekçesiyle bir yıl Avrupa kupalarından men edilmişti.

Trondsen’in alacaklarının ödenmemesi, Trabzonspor’un finansal sıkıntılarına bir başka örnek olarak görülebilir. Kulüp, bu sorunları çözmek için kaynak arayışında olduğunu açıkladı.

Trabzonspor, son yıllarda Türkiye Süper Lig’de istikrarlı bir performans sergiliyor ve 2021-2022 sezonunda şampiyonluğu kazanarak büyük bir başarı elde etti. Ancak kulübün finansal sorunlarının çözülmesi için atılacak adımların da bir o kadar önemli olduğu belirtiliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir