Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News tanıtım

Nesil Haber – Nesilhaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Antalya’da faaliyetlerini sürdüren psikolog Fatih Ermiş’in ilk kitabı ‘Yol: Psikoloji Kliniğinde Bir Dünya Gezgini’ kitabı 29 Şubat itibariyle okuyucuyla buluştu.

Antalya’da faaliyetlerini sürdüren psikolog Fatih Ermiş’in ilk kitabı ‘Yol: Psikoloji Kliniğinde Bir Dünya Gezgini’ kitabı 29 Şubat itibariyle okuyucuyla buluştu.

haber haber -
16 0

Antalya’da faaliyetlerini sürdüren psikolog Fatih Ermiş’in ilk kitabı ‘Yol: Psikoloji Kliniğinde Bir Dünya Gezgini’ kitabı 29 Şubat itibariyle okuyucuyla buluştu.

 

“İlk satış internet üzerinden 250 adet stokla sınırlı. Adresinize teslim edilecek şekilde satın alabilirsiniz, ikinci baskı 1000 adet olarak raflarda bulunacak.” diyen Ermiş, kitabının tanıtımında şu satırlara yer verdi:

 

1800’lü yıllara ait bir efsaneye göre Gerçek ve Yalan bir gün buluşurlar. Yalan Gerçek’e “Bugün hava ne kadar güzel görüyor musun?” diye sorar. Gerçek şüphelenir, emin olmak için başını gökyüzüne kaldırır. Havanın güzel olduğunu farkeder, Yalan’ı utanarak onaylar, başını ‘evet’ der gibi sallar. Birlikte yürürken bir kuyunun başına gelirler, Yalan başını aşağıya çevirip suya bakar: “Suyun güzelliğine baksana! Birlikte suya girmek ister misin?” diye sorar. Gerçek, karşısındakinin Yalan olduğunun farkındadır. Başını bu kez eğer ve kuyuya bakar. Su gerçekten de güzeldir, Gerçek tekrar şaşırarak Yalan’ın teklifini kabul eder. Yalan’ın neden sürekli doğruları söylediğini düşünürken soyunup birlikte suya girerler.

Ne kadar zaman geçtiği belirsiz, Yalan fırlayarak sudan çıkar ve Gerçek’in kıyafetlerini üzerine geçirdikten sonra koşarak kalabalığa karışır. Gerçek onu yakalamak için fırladığı sırada tüm dünyanın ayıplayıcı bakışları karşısında küskün bir şekilde kuyuya geri dönerek gizlenir.

O günden sonra Yalan Gerçek’in kıyafetleriyle tüm dünyayı dolaşır ve tüm insanlığa istediğini verir. Çünkü dünya hiçbir zaman gerçekleri tüm çıplaklığıyla görecek kadar istekli olmamıştır.

 

‘Yol’ isimli psikolojik romanda Bade isimli karakter dünya gezginidir ve terapi sırasında seyahatlerinden bahsederken aynı zamanda kendi travmaları ve geçmişiyle de sert yüzleşmeler yaşayacaktır.

 

Kitabı satın alabileceğiniz link:

www.linktr.ee/fatihermis.official

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir